marcipano header
marcipano logo

Marcipano

 

Marcipano staat voor top-kwaliteit producten; Chocolade, ijs en natuurlijk, Smeerbare marsepein.Alles wordt gemaakt van verse, natuurlijke waar mogelijk biologische ingrediënten. Onze extra ingrediënten, vrolijkheid, creativiteit en originaliteit zitten veelvuldig in alles wat we maken en hebben twee heel gezonde eigenschappen: je wordt er blij van en ze bevatten geen extra calorieën.

 

Voor meer informatie: www.marcipano.nl

facebook

Wonderlijkehandgemaakte chocolade

Truffels met allemaal een heel eigen smaakbeleving en zeer bijzondere ingrediënten. Zoiets heb je nog nooit geproefd en gezien

marcipano4
marcipano3

Marcipano Spreads

Smeerbare marsepein, met maar liefst 50% amandelen, in 11 heel bijzondere smaken. Het is verbazingwekkend wat je er allemaal mee kunt; broodbeleg, taarten en (cup)cakes lekker maken maar wat dacht je van een dressing, shake of zelfs hartige vlees-en visgerechten… Het is teveel om op te noemen dus hebben we er voor jullie een makkelijk en leuk en inspirerend kookboek over geschreven

Marcipano Gifts

De zoektocht naar een origineel cadeautje kan vaak een behoorlijke opgave zijn. Marcipano heeft heel bijzondere geschenken en cadeau-pakketten. Altijd origineel, lekker en exclusief. Extra leuk is dat we cadeaus hebben in iedere prijsklasse. Een exclusief cadeau hoeft dus niet niet duur te zijn!

marcipano choco
marcipano ice

Marcipano Ice Cream

Bereid met biologische Jersey-koeien melk in 6 verrassende smaken met natuurlijk allemaal een lekkere exclusieve ‘dingetjes’ en een swirl Marcipano.