Slide background

Ontmoet uw doelgroep!

Pearl wordt bezocht door 3 generaties mannen en vrouwen: ruim 3.000 – 4.000 bezoekers in de leeftijd 25+ komen shoppen en ervaren. Man en vrouw, moeder en dochter, vriendinnen en hele gezinnen bezoeken Pearl. Het is hét moment om te oriënteren, te inspireren en uiteraard te shoppen voor cadeautjes. 

Pearl staat voor méér diversiteit qua bezoekers en standhouders.

Pearl is een complete beleving voor al je zintuigen. Je kunt hier genieten van workshops en shoppen bij meer dan 80 shoppingstands op het gebied van beauty, fashion, blackhair, health en food. Verder  is er een uitgebreid programma en activiteiten die de doelgroep interesseert.

Buttons_3           

 

Schrijf je nu in!

Neem deel aan de 6de editie van Pearl Event! Het grootste lifestyle- en belevenis event van de BeNeLux die verschillende culturen onder één dak samenbrengt op 4.400 m2.

Elke branche heeft slechts een beperkt aantal plekken zodat er een diversiteit is aan verschillende producten/diensten en het interessant genoeg is voor elke exposant.

U kunt NU al deelnemen met een stand vanaf 6m2 voor €300,-  incl. standaard standbouw, elektriciteit en verlichting.

Wij bieden standformaten aan van 6,8,9,10,12, 15 en 18m2. Ook eigen standbouw is mogelijk.

Voor meer info kunt u mailen naar: info@pearlevent.nl of bellen met 0641512727.

                  

Pearl magazine!

Meet Pearl, de glossy voor de gekleurde vrouw en haar gezin. Uit onderzoek is gebleken dat veel gekleurde vrouwen meer diversiteit willen in media, reclame en het aanbod in winkels omdat het er nu niet genoeg is.

Pearl biedt redactionele advertenties en advertorials aan waardoor u een breed publiek bereikt en tegelijkertijd ook meebouwt aan de Nederlandse Melting Pot.

Specificaties:
Pearl heeft een bereik van ruim 54.300 gekleurde vrouwen. Het magazine wordt uitgegeven in A5-formaat en is ruim 80 pagina’s dik en de oplage is 12.000. De vierde editie staat gepland voor februari  2018 en wordt verspreid bij alle toko’s, haar/beauty salons en broodjeszaken/restaurants in Nederland.

U kunt NU al deelnemen vanaf €60 of een full page vanaf €500.

Voor meer info en tarieven klik hieronder of neem contact met ons op.

buttons_VoucherSDDCS