Slide background

Ontmoet uw doelgroep!

De events van Pearl worden bezocht door 3 generaties mannen en vrouwen: ruim 3.000 – 4.000 bezoekers in de leeftijd 25+ komen shoppen en ervaren. Man en vrouw, moeder en dochter, vriendinnen en hele gezinnen bezoeken onze evenementen. Het is hét moment om te oriënteren, te inspireren en uiteraard te eten en shoppen voor cadeautjes. 

Pearl staat voor méér diversiteit qua bezoekers en standhouders.

Pearl is een complete beleving voor al je zintuigen. Je kunt hier genieten van workshops en shoppen bij vele shoppingstands op het gebied van beauty, fashion, blackhair, health en food. Verder  is er een uitgebreid programma en activiteiten die de doelgroep interesseert.

Buttons_3           

 

Schrijf je nu in!

Neem deel aan de 3de editie van Kip&RijstFest. Het indoor event die verschillende culturen onder één dak samenbrengt op 4.000 m2.

Elke branche heeft slechts een beperkt aantal plekken zodat er een diversiteit is aan verschillende producten/diensten en het interessant genoeg is voor elke exposant.


U kunt NU al deelnemen vanaf €300.

Voor meer info kunt u mailen naar: info@pearlevent.nl of bellen met 0641512727.

                  

Pearl magazine!

Meet Pearl, de glossy voor de gekleurde vrouw en haar gezin. Uit onderzoek is gebleken dat veel gekleurde vrouwen meer diversiteit willen in media, reclame en het aanbod in winkels. Pearl biedt redactionele advertenties en advertorials aan waardoor u een breed publiek bereikt en tegelijkertijd ook meebouwt aan de Nederlandse Melting Pot.

Specificaties:
Pearl heeft een bereik van ruim 54.300 gekleurde vrouwen. Het magazine wordt uitgegeven in A5-formaat, is ruim 80 pagina’s dik en heeft een oplage van 12.000. De vijfde editie staat gepland voor september 2018 en wordt verspreid bij alle toko’s, haar/beauty salons en gerelateerde bedrijven en events. 

U kunt NU al deelnemen vanaf €60.

Voor meer info en tarieven klik hieronder of neem contact met ons op.

SDDCS