Amy Scholten

22815391_10154769658577471_4325883956261943339_n

AK MAGAZINE….Columnisten schrijven uit het hart en haar hart zit vol met uitlopende items…Daarnaast organiseert zij een fantastisch concept…”PEARL EVENT en heeft ze een prachtig magazine genaamd Pearl” …Amy Scholten staat elke maand met een column in het AK magazine.

Amy Scholten-003_A5

Amy Scholten is gasthoofdredacteur voor het magazine Verzekerd van het Verbond van verzekeraars. Ze interviewde onder meer Verbondsdirecteur Richard Weurding en nam deel aan een rondetafelgesprek, samen met Aukje de Vries (Tweede Kamerlid VVD) en Freek Wansink (algemeen directeur van Generali).

Lees hier het hele artikel

download

Kun je zomaar verdwijnen? Voor het tweede seizoen van het tv-programma Hunted werd jacht gemaakt op veertien kandidaten die uit handen probeerde te blijven voor de opsporingsdienst van het programma. De voormalig (top)rechercheurs, medewerkers van de inlichtingsdienst en online-speurders hebben alle middelen die de politie ook ter beschikking heeft. De Zoetermeerse Amy Scholten deed hier aan mee. ,,Het was bloedstollend.’’

Lees hier het hele artikel

gggg

Het gezicht achter het succesvolle Pearl Event. Met haar Pearl Event hoopt ze een platform te creëren en uiteindelijk te groeien tot  Europa’s grootste urban event.

Lees hier het hele artikel

Naamloos

Op donderdag 3 november 2016 organiseerde Pearl Event een High Bubbles-event voor de lancering van het magazine Pearl. Gekleurde bekende Nederlandse vrouwen zoals Imanuelle Grives, Zarayda Groenhart, Edsilia Rombley, Colette Kanza (HNTM) en Jasmine Sendar proostte samen op het eerste glossy magazine dat zich richt op de gekleurde vrouw en haar gezin. De eerste editie werd uitgegeven om het vijfjarig jubileum van Pearl Event te vieren.

‘’Er bestaat geen ander Nederlands magazine dat gekleurde schoonheid in een positief daglicht wilt stellen. Daardoor is Pearl uniek en belangrijk’’, vertelt Amy Scholten, directrice van Pearl event en het magazine.

Lees hier het hele artikel

22894496_10154769657192471_3280674556790447808_n

Amy Scholten doet mee aan Hunted. De 33-jarige onderneemster uit Zoetermeer laat haar drukke leven even achter zich om op de vlucht te slaan. Het is de vraag of Amy erin slaagt om drie weken op de vlucht te slaan zonder gepakt te worden. Of dat Amy echt gaat lukken, is afwachten. Ze heeft in ieder geval een plan om ook haar kinderen bij Hunted te betrekken

Lees hier het hele artikel

One thought on “Amy Scholten

  1. Pingback: Win kaarten voor het Pearl Event op 31 januari - | Serenitheory

Comments are closed.