bhc logo color

Blackhair College

 

BHC is een jong bedrijf met een gedreven ambitie om gekruld en Afro haar te vermengen in de “Europese” haar wereld. Aangezien de samenleving enorm aan het veranderen is en culturen zich met elkaar aan het vermengen zijn is het ook niet zo verwonderlijk dat er steeds meer vraag is naar kappers die gespecialiseerd zijn in Krullend en Afro haar. Echter merk je in de praktijk nog steeds dat “de kapper” zich vaak nog terugtrekt van Krullend en Afro haar dit doordat er te weinig kennis en technische ervaring is met deze haarsoorten. Dit willen wij van BHC veranderen en daarom bieden wij intensieve workshops, seminars en cursussen aan op het gebied van Mixed en Afro haar en de daarbij behorende Tools.De workshops worden gegeven op maandag en dinsdag van 10.00 tot 16.00 uur. Het cursusgeld bestaat uit lesgeld en een lunch voor u en eventueel model.

Wij nemen standaard na inschrijving contact met u op om de benodigdheden door te nemen.

Alles wat u nodig heeft voor de workshop/training is te koop bij BHC en kunt u op de dag van de training aanschaffen.

Voor meer info: http://www.marshahoost.nl/blackhaircollege/

Marsha Hoost
Telefoon: 06-42066500
Mail: info@marshahoost.nl/marshahoost@hotmail.com

facebook

Onze workshops op Pearl.

In de Benelux zijn hairstylisten/ kapsalons nog veels te voorzichtig/ bang om klanten met krullend en kroes haar te behandelen in de salon, wat heel jammer is aangezien de samenleving er onbewust steeds meer om gaat vragen. De werelden zijn zich aan het samensmelten en hierdoor ontstaat veel vraag waar weinig professioneel aanbod tegenover staat.

BHC hoopt door het presenteren van verschillende mixed & Afro haarstijlen op onze stand op beide dagen van het Pearl Event , en het geven van Product & Tools tips dat de kapper en kapper to be gemotiveerd raakt om zo aan 1 van de geweldige praktijkgerichte workshops/ trainingen deel te willen nemen.

Thema: Back to the future wij zullen kijken naar het verleden en vertaald naar het heden

Wij zullen laten zien tijdens onze workshops dat Mixed & Afro haar onderbouwd door product en vakkennis net zo draagbaar en comfortabel kan zitten als Stijl/ europees haar. Tijdens het Pearl Event zullen wij een demo geven van een Keratine behandeling en zullen we mensen uit het publiek als model vragen.

Wij zullen ondersteund worden het merk Luster’s You Pro en Golden Supreme dat in de Benelux verkrijgbaar is o.a. bij Marsha & More. De Look & Learn/Cursussen die wij geven kunnen bij u in de salon verzorgd worden, tevens is er n mogelijkheid de Look&Learn/Cursussen in een studio te Purmerend verzorgen dit doen wij bij voldoende aanmelding.

black-women-afro