John van G make-up collection

De John van G make-upcollectie is een zeer uitgebreide en unieke collectie. Door de magnetische doosjes van John van G kunt u uw eigen favoriete kleuren samenstellen. Beter voor het milieu en wel zo handig en goedkoop.
Voor iedere stemming een passende kleur
Naast een breed assortiment is John van G constant in beweging met nieuwe ontwikkelingen in kleur en uitvoering. Zo kunt u magnetische kleurblokjes oogshadow, blusher, compactpoeder en foundation uitzoeken in uw favoriete kleuren. Is een kleur op of wilt u eens iets anders, dan koopt u eenvoudig een of meerdere nieuwe blokjes, zodat uw beautykit altijd past bij uw stemming of kleding. Daarnaast heeft het assortiment van John van G keuze genoeg. Lippenstift, lipgloss, mascara, oogpotlood, camouflagesticks, losse poeder, wenkbrauwpoeder of nagellak, u vindt het allemaal in de webshop.

Body Sugaring

Met Body Sugaring kunt u het hele lichaam én gezicht ontharen. De ‘Sugaring Paste’ bestaat uit 100% natuurlijke bestandsdelen die niet op dieren zijn getest, geen bijwerkingen hebben en geen allergische reacties veroorzaken. Het product is zo natuurlijk dat je het zelfs kunt opeten. Sugaring pasta kunt u bovendien gemakkelijk verwijderen met water.

Sugaring is een zeer hygiënische methode. U pakt eenmaal de benodigde hoeveelheid pasta uit de pot waardoor er geen kruisbesmetting kan ontstaan. Sugar, suiker, is een natuurlijk conserverings- en geneesmiddel, dat de genezing bevordert en infecties voorkomt. Een sugar’verband’ wordt nog steeds gebruikt bij ernstige brandwonden, open botfracturen en operatiewonden om infecties te helpen voorkomen vanwege zijn antiseptische eigenschap.

De ontharing in de praktijk

Het haar wordt alleen met de natuurlijk groeirichting mee verwijderd, waardoor de behandeling minder pijnlijk is en de haren nauwelijks meer ingroeien. Bovendien is er aanzienlijk minder kans op het afbreken van haren.

Nieuwsgierig naar deze nieuw vorm van ontharen? Kom naar onze stand tijdens Pearl Your Lifestyle Event en ervaar het zelf.