Soul food is eten dat met liefde is gemaakt en dat proef je! Ontdek de lekkerste Caribische, Aziatische en vegetarische gerechten, drankjes en hapjes. Proef en ontdek nieuwe smaken & producten, de lekkerste kruiden en sambals, multiculturele snacks en bijzondere ingrediënten. Natuurlijk is er ook aan de kids gedacht. Er zijn 2 verschillende food streets. 

Mixed by Mel

Gevestigd in Rotterdam in een kleurrijk eethuisje met Arubaanse en Kaapverdiaanse soulfood. Ook tijdens Pearl event zal ze zorgen voor heerlijk eten. Mixed by Mel staat met 2 heerlijke gerechten uit de Arubaanse/Antilliaanse keuken. Sate ku batata en Johnny Cake.

Broertjes Saté

Iedereen houdt wel van een stokje saté op zijn tijd, maar de Indonesische variant die de Broertjes Saté bereiden is voor de meeste gasten een echte openbaring. Zij stonden zelfs in de top 10 beste saté van Nederland! Hun specialiteit is het broodje kipsaté. Een rijk gevuld vers broodje met Indonesische kipsaté van kippendij, ambachtelijke pindasaus, zoetzure komkommer en gebakken uitjes. 

Heerlijkste broodjes en saoto soep van Surindo

Een ware traktatie is de traditionele saotosoep van Surindo. Met Indonesische en Surinaamse invloeden is dit één van de heerlijkste soepen die je maar kunt eten. Daarnaast serveren zij de heerlijkste broodjes kipkerrie, bakkeljauw en rundvlees.  

Barra Paella

Geniet van dit heerlijke Spaanse spektakel met goed en eerlijk eten in een Mediterrane sfeer. Probeer de Baskische pintxos of  laat je verrassen door spannende tapas of heerlijke vers gemaakte paella. 

Spaanse Churros

Bij Spaanse Churros kan je terecht voor heerlijke churros, die naar keus geserveerd kunnen worden met poedersuiker, kaneelsuiker, chocoladesaus, stroop of gewone suiker. Voor de liefhebber hebben we ook de mogelijk om de churros te combineren met hot chili saus, een meer hartige variant.