SheaDo-ZonderTitel-CMYK

Sheado

Sheado is een haarproductenlijn in 2012 opgericht door Dominique Chantal Snip, schrijfster van het boek Crown of Glory, over alle haartypen met een krulpatroon. De producten zijn speciaal gemaakt voor kroeshaar en krullen.

Alle ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen en van biologische en plantaardige oorsprong. De naam Sheado is een combinatie van Dominique’s favoriete ingrediënt Sheabutter en haar voornaam. De producten zijn geschikt voor verschillende haartypen. Gebruik ze voor je loshangende krullen, twists, twist outs, afro’s en vlechten.

Sheado gebruikt geen minerale olie, sulfaten, siliconen, parabenen en synthetische kleurstoffen. Deze geweldige productenlijn is behalve in Nederland ook in diverse landen als Frankrijk, Duitsland, Suriname, Curaçao en Spanje te koop! Kom langs bij de stand van Sheado voor advies, het uitproberen van de producten en shoppen met korting. Pinnen is mogelijk.

facebook   voor meer info www.sheado.nl

 

slide-3-banner4


Christmas Natural Hair Styling by Sheado

Inspiratie voor je eigen kroes- of krullend haar krijg je met de workshop Natural Hair Styling van Sheado. Leer in een handomdraai een eigen haarroutine opbouwen. Ook leer je makkelijk een feestelijk kapsel creëren! Dominique Chantal Snip, directeur en oprichtster van Sheado, gaat kort in op de top 10 verzorgingstechnieken voor gezond en sterk haar. Kom en laat je inspireren. VOL=VOL

Deze workshop is GRATIS Maximaal 70 personen Vol=Vol

Yellow Room
Zondag 4 december: 12:15 – 13:00  inloop 15 minuten vooraf

slide-3-banner3
Sheado POP-UP  SALON
De Sheado Natural Hair Spa & Salon staat met een pop up versie op het PEARL Event! Hoe cool is dat? Onze salon is een begrip in de natural hair community vanwege onze specialisatie in kroeshaar en krullend haar. Niet alleen kunnen wij je haar keigoed knippen in diverse modellen, maar kun je ook terecht voor verschillende natuurlijke behandelingen om jezelf en je haar lekker te verwennen. Chemical & cruelty free! Tijdens PEARL krijg je korting en kun jij je haar laten verzorgen door ons. VOL=VOL