workshops_header1

Deelnemen aan leuke workshops?!

Wil jij jezelf en/of je vriendinnen aanmelden voor de workshops? Stuur dan een mail naar info@pearlevent.nl met het volgende: voor + achternaam en eventueel van je vriendinnen, e-mailadres +  workshop(s).

Let op Vol is vol!

Aanmelden kan tot WOENSDAG  11 OKTOBER 20:00. Daarna enkel nog op Pearl zelf mits er nog plekken zijn. 

image2

Workshop Kind & Kroeshaar

Speciaal voor (adoptie) ouders en hun kinderen met prachtig kroeshaar. Dominique Chantal Snip, kroeshaarspecialist en eigenaar van Sheado, zal deze workshop verzorgen. Snip zal de deelnemers voorzien van praktische tips en adviezen. Simpele dingen als het wassen van kroeshaar, het kammen en het inbrengen van makkelijke kapsels worden behandeld en ook gedemonstreerd. Neem uw kind mee. Het haar dient gewassen en uitgekamd te zijn. 

Zondag 15 oktober: 12:30 – 13:15 (45 min) inloop 15 min. vooraf. 

image3

Workshop Natural Hair & Scalp Health

Haar- en hoofdhuidproblemen komen aan bod tijdens dit haarseminar. In de Sheado Kliniek voor Haarverbetering & Hoofdhuidverzorging in Amsterdam richt directeur Dominique Snip zich op de behandeling van hoofdhuid- en haarproblemen. Door haar opleiding ‘Dermatologie’ is zij gespecialiseerd in- en gecertificeerd om deze problemen te herkennen en te behandelen. Hoe ga je om met bijvoorbeeld alopecia, schilferige hoofdhuid en haarbreuk? Hoe je voor jezelf een goede routine inricht komt ook aan bod, alsmede de juiste producten en ingrediënten. Dominique deelt ter plekke een recept voor een gezonde hoofdhuid. De eerste 30 aanmeldingen krijgen een GRATIS FLESJE mee!

Zondag 15 oktober: 13:30 – 14:15 (45 min) inloop 15 min. vooraf.

Fie

Workshop huidverzorging voor de gekleurde huid

Een goede huidverzorging is voor iedereen erg belangrijk.  Hoe verzorg ik mijn huid? Wat moet ik weten over mijn huid? Welke producten helpen mijn huid te verbeteren zonder dat ik allerlei chemische ingrediënten op mijn huid smeer. Welke effecten hebben ingrediënten? Welke simpele thuis producten kun je mengen om je eigen producten te maken?

Zondag 15 oktober: 14:30 – 15:00 (30 min)  inloop 15 min. vooraf. 

Anastasia
CantuAWLogo (1)

Workshop Cantu Styling

UK’s grootste celebrity black hair kapster én winnares van de ‘Black Women in Business Award’ Anastasia Chikezie zal een workshop gaan geven met de producten van Cantu Beauty.  Wil je weten welke producten het beste passen bij jouw haar? En hoe je met de producten van Cantu Beauty je haar in model brengt? Op zondag 15 oktober deelt Anastasia met ons al haar tips en tricks op het gebied van Black Hair Styling.

Zondag 15 oktober: 15:00 – 15:30 (30 min)  inloop 15 min. vooraf.