Kinderarea

KidsPlayground

Een plek waar je, je kleintjes  met een gerust hart kan laten spelen op o.a. het springkussen (30m2). Zij zullen zich geen moment vervelen door de verschillende activiteiten die verder worden gegeven zoals schminken, knutselen, cupcakes versieren en kinderspa.    

leeuw-small

Springkussen Leeuw van 30m2

Oneindig speelplezier in dit leeuwen spring- en spelkussen. Binnenin is lekker veel ruimte om te springen en te ravotten met de vele obstakels.

Via de glijbaan glij je lekker weer naar buiten, om daarna via de gevaarlijke leeuwenbek weer naar binnen te stappen. 

Durf jij de uitdaging aan?

thumbnail_pearl-speurboekje-pagina-voorkant-a4

Doe mee met de Pearl Speurtocht!

Een leuke speurtocht die tijdens Pearl gedaan kan worden en als cadeautje krijgen de kinderen een lekker zakje snoep! 

 

alida

Voorlees sessie met Miss Alida

Miss Alida is het hoofdkarakter uit de kinderboeken serie Miss Alida geschreven door Mariella Bekker. Het zijn leuke en spannende kinderboeken dat kinderen van alle culturen een hart onder de riem wil steken en hen wil aanmoedigen om de ontdekkingstocht van hun leven aan te gaan en hun dromen waar te maken. Mariella Bekker gaat samen met de kinderen voorlezen en de kinderen krijgen een meet en greet met Miss Alida.

 

5baa48458e306ea3637340ae05f15593

Schminken

Kinderen vinden het geweldig om geschminkt te worden. Ons team staat klaar om de kinderen om te toveren. Haal jij je kind aan het eind van de dag op als piraat, draak of zeemeermin? Wij maken het mogelijk!