dmemories header

DMemories Party Foods – Healthy party foods know your limits.

 

Onze  healthy hapjesworden  ter plaatsen vers  bereid. Wij bereiden healthy party food. Denkt u hierbij aan; finger food,amuses,&  mini party food op spiesjes.  Eerlijk & heerlijk!!!

Een gezonde snack hoeft dus niet perse : Sla, rauwkostsalade, of radijsjes op een stokje te zijn gezond eten is ook  eten met mate en dus niet over je limit gaan . Niets is gezond als je er teveel van binnen krijgt. Dat is dus  makkelijk te bepalen als je maar weet wat je eet !!

Vele van van ons maken daarom ook bewust de keuze tijdens een feestje, receptie.of bedrijfuitje om  bepaalde gerechten over te slaan . Dit doen we meest vanwege overbodig aanwezigheid van vetten en suikers die het gerecht zogenaamd beter doet smaken.

Wij geloven dat we net zo lekker kunnen eten met veel minder vet  er zijn gerechten die   tot wel met 80%  minder vet kunnen worden bereid en toch hun smaak recht behouden

Daarvoor hebben wij gezonde en snelle gerechten voor diegene die het leuk vinden om zelf in de keuken te staan . Gelijk een kijkje nemen in onze keuken kan natuurlijk ook want we maken de hapjes live voor de gasten klaar en geven tijdens de bereiding een presentatie van het recept.

We bieden daarnaast ook  fullservice Healthy party foods aan op elke gelegenheid.
En keuze uit party foods workshops

Voor meer informatie knnt u mailen naar:

orga-dmemories@outlook.com