c2b-header

C2B Healthy

Onze workout bestaat uit een combinatie van kracht, cardio & buikspier oefeningen. Je wordt uitgedaagd om je grenzen te verleggen en je uithoudingsvermogen te versterken. In groepsverband zal er op een leuke maar effectieve manier worden gesport, maar een 1op1 Personal Training kan natuurlijk ook bij C2B-Healthy!

Tijdens de workshop op het Pearl Event zullen we een korte impressie hiervan met jullie delen. Ook zullen we de Workout zo aanpassen dat een ieder dit thuis zelf kan uitvoeren. Home-Based-Workout!

Fit zijn in een keuze, maak die keus en we zien je graag tijdens onze PearlEvent Workshop of bij een van onze workouts!
! Choose 2 Be Healthy !
Voor meer informatie:
facebook
zsdfv

Benevita

Dé manier om uw lichaam, geest en voedingsstijl perfect in balans te brengen met uw gezondheid en mentale welzijn. Gezond leven begint vandaag!

Voor meer info: www.semaja.acnshop.eu

werfg

Iedere dag

begint met de mogelijkheid toe te treden tot een nieuwe staat van bewustzijn. Grote veranderingen vinden plaats door iedere dag kleine positieve aanpassingen te maken waarbij u goed voor uzelf zorgt en let op uw voeding en levensstijl. Of u nu aanpassingen wilt aanbrengen in uw gewicht of op zoek bent naar een leidraad voor natuurlijke, gezonde eetgewoontes op de lange termijn, Benevita biedt een natuurlijk gezond en eenvoudig programma. Geniet van evenwicht in uw leven met het eenvoudig te volgen gewichtsverliessysteem Benevita in combinatie met ons programma voor een gezonde levensstijl, inspirerende recepten en een veelvoud van hulpmiddelen om u te helpen uw gezondheids- en gewichtsverliesdoelen te behalen.

werftgh

Verwen uzelf met Benevita’s elixer met chocolade- of vanillesmaak Shake-It! bestaande uit drie plantaardige, niet genetisch gemodificeerde eiwitten en 19 essentiële voedingsstoffen die een gevoel van zuiverheid en compleetheid geven. Begin iedere dag met meer natuurlijke energie met Go!vervaardigd met een

natuurlijk energiegevend extract van groene thee en een combinatie van B-vitamines om de vitale bron van energie in uw lichaam een oppepper te geven en de levensvreugde te hebben die u verdient. Breng uw lichaam aan het einde van de dag in een staat van rust en ontspanning met Recover! Recover! is ontwikkeld om op een ontspannende manier te rusten en te herstellen van de dag en bevat een extract van het citroenmelissekruid. De kalmerende effecten ervan kunnen u helpen in een diepe meditatieve slaap te vallen. Prikkel uw smaakpapillen en verwen uzelf met de eiwitrijke Chocolate Crunch Bar, een gezond tussendoortje dat u altijd en overal kunt nuttigen.